Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Всі новини > Альта-Профіль Україна представить продукцію напрямку Сад&Город на виставці InterBuildExpo 2021

Альта-Профіль Україна представить продукцію напрямку Сад&Город на виставці InterBuildExpo 2021

podiya12

З 17 по 19 березня 2021 компанія Альта-Профіль Україна візьме участь в міжнародній будівельній виставці InterBuildExpo 2021 і представить продукцію напрямку Сад та Ландшафтний дизайн, а саме:

  1. Паркани та огорожі з ПВХ
  2. Бордюрні стрічки
  3. Модульні підлогові покриття та газонні решітки.

Ми запрошуємо відвідати виставковий стенд ТОВ Альта-Профіль всіх існуючих та потенційних партнерів компанії. На стенді ви зможете детально ознайомитися з представленими зразками продукції, сертифікатами, способами монтажу. Крім того ми розробили взаємовигідні умови для гуртових клієнтів та Дропшиперів у напрямку Сад та Город і пропонуємо Вам їх до обговорення.

Використайте цю прекрасну можливість для особистого ознайомлення з продукцією, яка зможе розширити ваш асортимент або стане початком нового напрямку в бізнесі.

З усіма деталями щодо розкладу роботи, заходів безпеки та інших умов відвідування, пов’язаних з карантинними обмеженнями через Covid-19 – ознайомтеся будь ласка на сайті організаторів виставки.

До зустрічі на виставці!

Місце: Міжнародний виставковий центр (МВЦ);
Адреса: Київ, Броварський пр-т, 15; Павільйон 2А місце 231.
Дати: 17-19 березня 2021 року.