Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Всі новини > Альта-Профіль Україна на IX ярмарку зарубіжних інвестицій COIFair в Пекіні

Альта-Профіль Україна на IX ярмарку зарубіжних інвестицій COIFair в Пекіні

Альта-Профиль на форуме зарубежных инвестиций в Пекине 2017

21 -23 листопада керівництво Компанії “Альта-Профіль Україна” прийняло участь в IX ярмарку зарубіжних інвестицій COIFair в Пекіні (Китайська Народна Республіка).
COIFair є платформою для зустрічі представників бізнесу з різних країн світу з метою пошуку цікавих інвестиційних проектів.
В рамках заходу керівники Групи Компаній “Альта-Профіль Україна” представили свою продукцію на спеціальному стенді, який організував Український дім в Пекіні для ознайомлення представників бізнесу з виробничим та інвестиційним потенціалом України в цілому та Вінницького регіону зокрема.
Cлід відзначити, значний інтерес учасників ярмарки до представлених товарів, результатом якого став ряд переговорів на рівні керівників компаній, про можливість імпорту продукції ГК “Альта-Профіль Україна” в Китайську Народну Республіку.

Альта-Профиль на форуме инвестиций в Китае Китайский форум зарубежных инвестиций и Альта-Профиль Украимна Переговоры на форуме в Пекине

Презентация продукции Альта-Профиль в Пекине Выступление генерального директора Альта-Профиль в Украина на форуме зарубежных инвестиций в Пекине 2017 Выставка в Пекине по поиску зарубежных инвестиций и Альта-Профиль

Підібрати та придбати: