Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Всі новини > Новинка – 2021! Колекції ФП Ригель Німецький та Туф вже на складі!

Новинка – 2021! Колекції ФП Ригель Німецький та Туф вже на складі!

head rigel 02

Останнім часом, фасадні панелі стрімко набирають популярність. Сучасні технології виробництва дозволяють встановлювати панелі як в старих будинках, так і в каркасних. Завдяки невеликій вазі та універсальності матеріалу, вони відмінно підходять для будь-якого виду фундаменту та стін. У нашому асортименті з’явилися нові фасадні панелі «Ригель Німецький» та «Туф».
Розповімо докладніше про кожен з них.

Особливості фасадних панелей «Ригель Німецький»

Нова унікальна форма фасадних панелей «Ригель Німецький» це оригінальний сучасний дизайн та актуальні колірні рішення. Імітація незвичайної цегляної кладки та подовжена форма цегляної панелі зроблять Ваш фасад елегантним. Використання пігментів нового покоління дозволить зберегти насичений колір, що не піддається впливу сонячних променів.
Також, важливими аспектами, на які слід звернути увагу, є:
• Легкий матеріал
• Швидкі терміни монтажу
• Оптимальна вартість
• Широка колірна гамма
• Стійкість до сонячних променів. Панелі не вигорають під яскравим ультрафіолетом та не деформуються при механічному впливі.
• Не вимагають особливого догляду. Для підтримки чистоти панелей потрібно промивати їх водою зі шланга, в міру забруднення.

Фасадні панелі «Ригель німецький» від компанії «Альта-Профіль Україна» будуть надійно захищати ваш будинок від несприятливих погодних умов та подарують йому гарний зовнішній вигляд! Ми дбаємо про навколишнє середовище та в своїх матеріалах не використовуємо шкідливі хімічні сполуки. Вибір кольору фасадних панелей залежить від уподобань клієнта.
Сучасний та надійний фасад – вибір кожного власника приватного будинку. Цегла, дерево та камінь завжди залишаться актуальною класикою, але не завжди цегляна кладка задовольнить потреби власника, в зв’язку з її високою вартістю. Ми пропонуємо Вам колекцію фасадних панелей «Ригель німецький» за ціною виробника. Даний вид облицювання імітує справжню цеглу та не поступається ій по надійності. Технічні характеристики такого оздоблення дають можливість не тільки надати гарний зовнішній вигляд для свого будинку, але і захистити його від різних кліматичних факторів зовнішнього середовища.

Особливості фасадних панелей «Туф»

Нова колекція фасадних панелей «Туф» відтворює фактуру однойменної вулканічної гірської породи. Подібно до цього природного матеріалу колірна гамма панелей досить різноманітна. Унікальна технологія та спеціальні пігменти високої якості, створюють на поверхні візуальний обсяг – «Ефект 3D». Збільшена товщина панелей колекції «Туф» забезпечує більшу міцність та зносостійкість матеріалу.
За допомогою цієї колекції можна без особливих зусиль перетворити фасад. Навіть сама непоказна на вигляд будівля набуде респектабельний вигляд.
Переваги панелей «Туф»:
• Підвищена стійкість до різних кліматичних факторів зовнішнього середовища
• Тривалий термін експлуатації, протягом якого матеріал зберігає свій первісний вигляд та властивості.
• Безпека та практичність
• Гарний дизайн
• Тривала гарантія

Якщо є бажання зробити свій будинок затишним та оригінальним, не витрачаючи на це багато часу та грошей, пропонуємо рішення – встановити універсальні за якістю та дизайном фасадні панелі з колекцій «Ригель Німецький» та «Туф».
Відмінне рішення облицювання Вашого будинку для системи навісного вентильованого фасаду, при утепленні.