Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Всі новини > Правильний вибір водостоку – запорука довговічності покрівельної системи Вашого будинку

Правильний вибір водостоку – запорука довговічності покрівельної системи Вашого будинку

vodo news

Одним з найскладніших завдань при будівництві будинку є вибір водостічної системи. Це вже фінал будівництва і, як правило, на кінцевому етапі будівництва будинку завжди хочеться заощадити. Водостік від «Альта-Профіль Україна» є оптимальним рішенням, тому що це не тільки вибір якісного та сертифікованого товару, але ще і одного з найбільш недорогих варіантів, представлених на сьогодні, серед всіх виробників водостічних систем України. Кожен елемент водостічної системи упакований в якісну упаковку. До товару додається детальна інструкція та при необхідності, Ви зможете зробити монтаж водостоку самостійно.
 
Що Ви повинні знати, перед тим, як вибрати якісну водостічну систему, на які параметри звернути увагу?

  1. Однорідність матеріалу, який використовують для виготовлення всіх деталей водостічної системи.
  2. Наявність спеціального покриття, яке захищає водостік від вигорання
  3. Наявність маркування на всіх елементах системи.
  4. Товщина жолоба та труб повинна бути не менше 2 мм.
  5. Наявність гумових прокладок, в місцях стикування елементів, для герметичності конструкції.
  6. Якісна упаковка кожного елемента водостоку, яка буде надійно захищати товар при транспортуванні.

преимущества водосточной системы
 
Водостічна система 125/95 (кольори: білий, коричневий, графітовий) полностью соответствует современным архитектурным требованиям. Це повністю відповідає сучасним архітектурним вимогам. Це дозволяє органічно використовувати її на будь-яких фасадах, в поєднанні з будь-якими покрівельними матеріалами. Елементи водостоку від «Альта-Профіль Україна» з’єднуються між собою без клею, з дотриманням вимог повної герметичності. Герметичність не порушується навіть при лінійному розширенні елементів водостічної системи.
 
Використання універсальної пластикової заглушки для водостічної системи, дозволяє перевершувати всі аналоги конкурентів. Даний елемент водостоку є універсальним в цій системі кріплення.
 
Термін експлуатації водостічної системи становить 25 років. Протягом цього періоду вона повністю зберігає свої експлуатаційні якості та вимагає мінімального обслуговування.
 
Якщо Ви зробили вибір на користь водостічної системи від «Альта-Профіль Україна», ми гарантуємо Вам надійний та якісний продукт, який прослужить Вам довгі роки і проявить себе максимально ефективно.
 
водосток для дома