Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Всі новини > Передзамовлення на Нові технології та обладнання, як результат відвідування найбільшої в світі виставки індустрії пластмас та каучуку До-2019

Передзамовлення на Нові технології та обладнання, як результат відвідування найбільшої в світі виставки індустрії пластмас та каучуку До-2019

74231790_407247196861802_7719459955073351680_n

18.10.19 представники компанії Альта-Профіль відвідали найбільшу в світі виставку індустрії пластмас та каучуку «К-2019» (Німеччина, Дюсельдорф). Вона збирає під одним дахом найважливіших постачальників обладнання для виробництва пластмас і гуми, сировини та допоміжних матеріалів і напівфабрикатів, технічних деталей і виробів з армованого пластику.
Візит був проведений в рамках проекту по впровадженню інноваційних розробок у виробництво, основним завданням якого є підвищення функціональності і довговічності продукції, поліпшення її споживчих характеристик в комплексі з скороченням витрат на виробництво.
Уже в перший день виставки було проведено цілий ряд ділових зустрічей як з провідними виробниками обладнання Theyson, MTI і Herbolt, так і з молодими компаніями, що пропонують інноваційні розробки в сфері сировинних складових і компонентів для пластмас.
Оскільки одним із пріоритетних завдань компанії є розширення спектру матеріалів, що випускаються на підприємстві, інженери компанії звернули особливу увагу на вивчення машинерії та технологій для нових напрямків виробництва.
Великий інтерес викликали виробники екструзійного видувного обладнання, яке зможе дозволити компанії Альта-Профіль вийти на ринок пластикових ємностей для рідин та сипучих матеріалів. Для більш глибокого вивчення напрямку було проведено ряд зустрічей та консультацій з провідними виробниками. Оцінюючи інтенсивність розвитку ринку, було оформлено передзамовлення на поставку нового обладнання.
Німеччина, ДюсельдорфНімеччина, ДюсельдорфНімеччина, ДюсельдорфНімеччина, Дюсельдорф

Підібрати та придбати: