Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Всі новини > Альта-Профіль Україна ділиться з журналістами досвідом виходу на ринки ЄС.

Альта-Профіль Україна ділиться з журналістами досвідом виходу на ринки ЄС.

Альта-Профиль на рынке ЕС

За сприяння представництва ЄС в Україні 17 квітня 2018 р. відбулася зустріч керівництва ЦК Альта-Профіль Україна з представниками українських ЗМІ. Метою зустрічі було висвітлення позитивного досвіду виходу ГК Альта-Профіль Україна на Європейські ринки. Директор заводу Калиниченко Вячеслав Олександрович ознайомив представників ЗМІ з історією створення підприємства, широким асортиментом продукції, виробничими потужностями і існуючими новітніми технологіями в сфері переробки полімерів. Також особлива увага була приділена досвіду збуту продукції як на ринку України, так і успішному освоєнню ринків Європи. Так, продукція компанії ГК Альта-Профіль Україна представлена ​​в Литві і Латвії, Молдові та Румунії, Словаччини і Чехії, Німеччини та Данії.

Калиниченко В.А. помітив, що першочерговим завданням компанії Альта-Профіль Україна є розширення ринків збуту серед країн Євросоюзу. У 2018 році продукція компанії була представлена ​​на міжнародних виставках, зокрема у Вільнюсі, Сербії, Чехії, чим викликала чималий інтерес серед європейського споживача. Дуже великий інтерес викликали нові рішення від компанії Альта-Профіль Україна – комплексне рішення по декоративного оздоблення фасадів та системи підвищення енергоефективності будівлі.

У планах компанії – дати Європейському споживачеві якісний продукт за доступною ціною, сервіс по установці матеріалу і можливість втілити свої дизайнерські рішення в комплексі з високими показниками енергоефективності.

Калиниченко В.А. підкреслив, що для українського виробника з якісної і доступної продукцією, новими і комплексними рішеннями по збереженню енергоефективності будівлі є значні перспективи розширення географії представленості власних матеріалів серед країн Євросоюзу.

Підібрати та придбати: