Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Всі новини > В.о. мера м.Вінниці Сергій Моргунов відвідав завод ГК Альта-Профіль по виробництву сайдингу.

В.о. мера м.Вінниці Сергій Моргунов відвідав завод ГК Альта-Профіль по виробництву сайдингу.

news_02


Добавить в Facebook

25 червня 2015р. виконуючий обов’язки мера Вінниці Сергій Моргунов прибув з робочим візитом на виробничі потужності підприємства групи компаній «Альта-Профіль Україна».
В ході візиту він ознайомився з виробничим процесом, з умовами праці на підприємстві та з продукцією компанії.
Особливу увагу Сергій Моргунов звернув на розробки компанії Альта-Профіль Україна в енергозбереженні та на якість продукції, а також встиг придивитися матеріали для благоустрою міста.
«Підприємством запропонована досить цікава концепція щодо утеплення багатоповерхових будинків. Більше вони орієнтуються на утеплення приватних будинків, але мають можливості утеплювати двох або п’ятиповерхові. Тому, думаю, потрібно з цим попрацювати, визначити ціну.
Враховуючи те, що ми завтра на сесії міської ради будемо приймати відповідну програму по енергозбереженню по утепленню та модернізації будинків, то напрацювання цього підприємства можна використати», – сказав С. Моргунов.
Крім того, в.о. міського голови схвально відгукнувся на інформацію про інноваційні розробки підприємства спрямовані на зниження собівартості продукції за рахунок використання новітніх технологій.
Преса про нас:
Статті:
«Вінниця-Дейлі»
Винница.info
ВІНТЕРА

Видео про нас:
Телеканал ВІТА новини 2015-06-25
Телеканал ЕВЕРЕСТ новини 2015-06-25 «Секретні технології»
Производство украинского сайдинга

Підібрати та придбати:

картинка перехода