Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Всі новини > Ми відкриваємо «Школу Монтажників»

Ми відкриваємо «Школу Монтажників»

20150521_142103

Компанія «Альта-Профіль Україна» відкриває Школу Монтажників – проект, що спрямований на навчання та профільну підготовку спеціалістів з монтажу сайдингу та фасадних панелей. Надаючи кращу продукцію нашим покупцям, ми також піклуємося про якість та правильність монтажних робіт, оскільки тепло, краса та довговічність фасаду в рівній мірі залежать від якості сайдингу та правильності його
Проект «Школа Монтажників» має широку географію, семінари пройдуть у містах: Вінниця, Одеса, Тернопіль, Львів, Суми й ін. Учасники школи монтажників пройдуть курс теоретичної та практичної підготовки по роботі з сайдингом, фасадними панелями й водостоками. В теоретичній частині ведучі спеціалісти компанії «Альта-Профіль Україна» розкажуть про переваги сайдингу та фасадних панелей над альтернативними варіантами облицювання фасадів, розкажуть про властивості, особливості та переваги продукції «Альта-Профіль» й детально розглянуть процедуру монтажу.
В практичній частині учасники Школи Монтажників зможуть перейняти досвід спеціалістів-практиків компанії «Альта-Профіль Україна», отримати консультацію по всім питанням та нюансам встановлення сайдингу, дізнаються професійні секрети досвідчених майстрів із застосування продукції «Альта-Профіль Україна» на різноманітних архітектурних конструкціях, а також приймуть безпосередню участь у встановленні сайдингу та фасадних панелей на фасад будівлі.
Ми віримо, що «Школа Монтажників» зробить значний внесок в професійний ріст та розвиток монтажних бригад.
20150521_142357

Підібрати та придбати:

картинка перехода