Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Всі новини > У продажу доступний Універсальний профіль з ПВХ!

У продажу доступний Універсальний профіль з ПВХ!

lavka bila 1 1

Компанія «Альта-Профіль Україна» рада сповістити Вам новину про те, що зараз у продажу доступний Універсальний профіль з ПВХ!

Його можна застосовувати для виготовлення садових меблів, лавок, перил, огорожі, паркану, парапетів або інших елементів садового дизайну. Профілі виготовлені з дуже міцних матеріалів, тому є універсальними у використанні і достатньо міцними, щоб витримати великі навантаження та будь-які погодні умови. А своєрідною «фішкою» цих універсальних профілів є перемичка всередині, завдяки якій отримується додаткове ребро жорсткості.

•  Ширина – 75 мм
•  Товщина – 30 мм
•  Товщина стінки – 2,5 мм
•  Довжина – 1,5 м; 1,75 м; 2 м; 3 м
•  Матеріал – ПВХ

Лавки з  універсального профілю ПВХ будуть прекрасним доповненням до оформлення Вашого саду або двору. Не будуть гнити і деформуватися від коливань температур та впливу вологи, прослужать Вам довгі роки. А класичний дизайн та різноманітна гама кольорів вдало доповнить будь-який садовий інтер’єр Вашого будинку. Універсальний профіль з ПВХ це поєднання міцності, краси та практичності!

«Альта-Профіль Україна» зробить все можливе для здійснення Вашої «садової мрії». У нас є все необхідне для втілення дизайнерського бачення «саду Вашої мрії». Вам необхідно тільки подзвонити до нас і ми втілимо  цю ідею за Вашими побажаннями!

lavka bila 1 1

картинка перехода