Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Блог > Як вибрати облицювальний матеріал для цоколя

Як вибрати облицювальний матеріал для цоколя

Фото дома обшитого сайдингом и цокольными панелями

На думку фахівців, цоколь будівлі найбільше піддається впливу зовнішніх факторів. Тому для його обробки завжди рекомендують використовувати тільки найстійкіші до впливу навколишнього середовища матеріали. Граніт і натуральний камінь, наприклад, – красиві і міцні матеріали, але й одні з найдорожчих.
Що ж вибрати для облицювання цокольної частини будинку, щоб і ціна була прийнятна, але в той же час було і надійно, довговічно і акуратно? Якщо просто обштукатурити стіну, то через 5-6 років через опади та перепади температури таке покриття почне псуватися. Виходом тут може стати вибір фасадних панелей або цокольного сайдингу для облицювання цоколя.
Фасадні панелі вважаються найоптимальнішою альтернативою натуральному каменю, адже при демократичній ціні вони мають естетично привабливий зовнішній вигляд, дуже довговічні і міцні.
Виготовляються такі панелі з поліпропілену, що відрізняється такими якостями як стійкість до перепадів температур, хімічних впливів, корозії. Більш того, його хімічний склад передбачає наявність елементів, що забезпечують згодом достатню еластичність і в той же час морозостійкість цоколя будинку.
Вітчизняний виробник цокольного сайдингу компанія «Альта-Профіль Україна» пропонує оздоблювальний матеріал для цоколю відмінної якості за доступною ціною! Переваги нашого сайдингу:

  • Чудовий зовнішній вигляд
    Зовні наші сайдингові панелі для цоколю стилізовані під натуральні оздоблювальні матеріали – фасадну плитку, цеглу або камінь.
  • Ексклюзивна технологія
    Фасадні панелі «Альта-Профіль» виробляються за оригінальною сучасною технологією, яка передбачає лиття під високим тиском і подальше фарбування в будь-який колір. Більш того, при створенні цієї унікальної технології враховувалися особливості клімату нашої країни, тому цокольні панелі «Альта-Профіль Україна» повністю відповідають як українським, так і міжнародним вимогам до якості.
  • Постійний контроль якості
    Ми одні з небагатьох, хто здійснює контроль якості продукції на всіх етапах виробництва із залученням незалежних лабораторій, а також профільних канадських фахівців.

Уже майже 10 років фасадний сайдинг компанії «Альта-Профіль» не має конкурентів на ринку по співвідношенню «ціна-якість». Станьти нашим клієнтом, і ви самі переконаєтеся в цьому!

Підібрати та придбати: