Зворотний дзвінок
Альта-Профiль > Блог > Що таке цоколь? Чим облицьовувати цоколь?

Що таке цоколь? Чим облицьовувати цоколь?

цокольный сайдинг

Цоколь – за визначенням, це сама нижня частина зовнішньої стіни будівлі, часто розташовується на фундаменті, може бути потовщеною. А простими словами, це частина будинку, яка захищає від можливого негативного зовнішнього впливу підвал і перший поверх. Оскільки цоколь може бути пошкоджений як механічно, так і хімічно для його обробки використовуються тільки самі високоміцні матеріали. У міру можливості покупця можуть застосовуватися, як дикий камінь, так і граніт, матеріали натуральні, але досить високої цінової політики.
Що ж ще можна застосувати для захисту цокольного поверху, невже не існує замінників дорогих оздоблювальних матеріалів високої якості за вигідною ціною, запитаєте ви. Звичайно, будівельна сфера не стоїть на місці і рухається у напрямку до потреб клієнтів.
Найбільш якісним і затребуваним матеріалом для цокольній обробки прийнято вважати панелі сайдинга для фасаду, так званий «цокольний сайдинг». Це й не дивно, оскільки цей матеріал за своїми характеристиками не сильно поступається натуральному каменю, тоді як ціна на нього в кілька разів нижче. Цокольний сайдинг володіє презентабельним зовнішнім виглядом, а крім того ще й довговічний і практичний. Виготовляють його з поліпропілену зі спеціальними присадками. Вони дають матеріалу необхідні якісні характеристики:

  • твердість;
  • термостійкість;
  • стійкість до корозії;
  • пластичність;
  • морозостійкість покриття.

Компанія Альта – профіль «Україна» пропонує своїм клієнтам продукцію відмінної якості за низькою ціною!
Переваги придбання матеріалів у компанії Альта – профіль Україна:

  1. Інноваційна технологія. Цокольні панелі виготовляються методом лиття високого тиску з можливістю в подальшому надати відтінок будь-якого кольору. Крім того, унікальна технологія була розроблена з урахуванням особливостей нашого клімату.
  2. Відповідність стандартам якості світового рівня.
  3. Дизайн вище всяких похвал. Зовні досить складно відрізнити фасадні панелі від натурального каменю, цегли або фасадної плитки.
  4. Якість контролюється незалежними фахівцями з Канади, центром «Композит-тест».

Вибирати вам, де придбати фасадні панелі, але запевняємо, що найкраще співвідношення ціна – якість саме у компанії Альта – профіль «Україна», яка вже понад 10 років на будівельному ринку займає лідируючі позиції.

Підібрати та придбати: